преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Международен интерес към Калиакра Рок Фест!

    Интересът към тазгодишния Калиакра Рок Фест 2008, който ще се проведе от 5-ти до 7-ми юли в Каварна, вече премина границите на България.

Публикувано на 26 Юни 2008
Международен интерес към Калиакра Рок Фест!
    Интересът към тазгодишния Калиакра Рок Фест 2008, който ще се проведе от 5-ти до 7-ми юли в Каварна, вече премина границите на България. Фенове на рока от съседна Сърбия и Румъния си купуват билети по Интернет, за да чуят на живо любимите си банди в Каварна. По всичко личи, че препятствието с визите за сърбите и няколкото стотин километра в повече няма да спрат истинския рок фен да стъпи у нас.
     Организаторите на феста съобщават, че Manowar ще направят специален жест към българските метъли, като изпълнят за първи път на живо новия си сингъл "Die With Honor", който ще е част следващия им албум. Освен това, български симфоничен оркестър и хор на Софийска Филхармония ще се изявят в необичайна светлина, като изсвирят ,,по кралски" заедно с Manowar някои от емблематичните им парчета.
  Феновете на Z-Rock имат уникалния шанс да спечелят билет за трите концерта в рамките на Калиакра Рок Фест 2008. За целта трябва да изпратят SMS на кратък номер 2250 с първа дума IGRA, и да напишат "Калиакра Рок Фест". Съобщенията трябва да са изписани изцяло на латиница. Цена на един SMS - 0,60лв. с ДДС.

Ключови думи: