преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Метъл ветерани от Русия и български индъстриъл революционери подгряват Soulfly в София

До концерта остават броени дни

Публикувано на 28 Юни 2018
Метъл ветерани от Русия и български индъстриъл революционери подгряват  Soulfly в София

Броени дни делят българската публика от концерта на SOULFLY в София! Вече са известни групите, които ще открият вечерта, за да подгреят феновете преди появата на бразилската метъл машина Макс Кавалера.

Първи на сцената ще излязат ALIEN INDUSTRY– българската индъстриъл емблема, отлично разпознаваеми и безспорни пионери в жанра. След над 10-годишна пауза, преди месеци групата издаде дългоочаквания си трети албум „Dismorphophobia“ и се събра в обновен състав за концерта "10 години спомен за Църо".

Зад марката ALIEN INDUSTRY днес стоят китаристите Здравко "ZZ" Минев (CRASH, R.O.B.T.F.) и Владимир Павлов (DEATH SQUAD),  басистът Добрин Филипов – Малкия, познат като китарист в CRASH, ЕРА и R.O.B.T.F.; вокал е Николай Берберов – Бебо (URBAN GREY, LEEPRA DELUXE), който беше китарист и вокал на ALIEN INDUSTRY в периода 1995–1999 и барабанистът Александър Петков – Санде (CRASH).

Мотивирани и по-силна от всякога - с нов състав, нов материал и хъс, на който може да завиди всяка прохождаща банда, ALIEN INDUSTRY направиха феноменално завръщане и със сигурност ще взривят публиката.

След българските индъстриъл легенди на сцената на зала Универсиада ще видим руснаците от RHEMORHA – истински ъндърграунд ветерани в руското груув метъл течение, наричани още „метъл чудовищата от Сибир“. Кариерата им стартира през 2007 г., когато бързо превземат местната сцена и се налагат като неоспорими лидери в жанра. Само няколко години по-късно RHEMORHA са включени в голямо турне заедно с емблематичните SOULFLY. През лятото на 2010 правят забележително участие на фестивала Masters Of Rock (Чехия), следвано от турне със SEPULTURA, а също откриват и няколко концерта на големите KOЯN и SCORPIONS.

Концертът на SOULFLY в София ще се състои на  6 юли (петък) в столичната зала Универсиада и предвид забележителния подбор на групите, се очаква да бъде наистина титаничен! Интересът към концерта е много голям, но все още могат да бъдат закупени ограничени количества билети от мрежата на Тикетпро в цялата страна.

Ключови думи: