преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Metallica споделиха демо версия на „Master Of Puppets“ от 1985 година

Бандата иска помощ от феновете за преизданията на „…And Justice For All“ и „Metallica“

Публикувано на 17 Октомври 2017
Metallica споделиха демо версия на „Master Of Puppets“ от 1985 година

Metallica споделиха неиздавано досега демо на „Master Of Puppets“ (можете да го чуете по-долу). Тракът е записан в гаража на The Carlson House в Ел Серито, Калифорния в края на юни 1985 година. Демото е част от предстоящото преиздание на прочутия трети албум на метъл легендите „Master Of Puppets“. Преизданието излиза на десети ноември чрез лейбъла на Metallica - Blackened Recordings.

В същото време групата призова своите фенове да им помогнат за предстоящите преиздания на „…And Justice For All“ и „Metallica“.

„Луксозните бокс сетове на „Kill ‘Em All“ и „Ride The Lightning“ са вече зад гърба ни, а „Master Of Puppets“ ще излезе след по-малко от месец. Вече е време да се насочим към „…And Justice For All“ и „Metallica“.

Както може би си спомняте, помолихме ви да съберем заедно първите три бокс сета, а за да сме сигурни, че феновете ще имат пръст и в предстоящите преиздания, ще направим това отново!

Оглеждаме се за всичко, което може да имате от август 1987 до юли 1993-а…Снимки /направени от вас!/, флаери, билети, бекстейдж пропуски и каквито и да било предмети от онова време, свързани с групата. Ако пък сте интервюирали Джеймс, Ларс, Кърк или Джейсън през този период и още имате записа, дайте знак!“.

Metallica призоваха феновете си да са съпричастни към преизданията, като им пращат материали на submissions@metclub.com

Ключови думи: