преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Metallica показаха корицата на книгата „Back to the Front“

Тя ще се появи през есента на 2016 година

Публикувано на 11 Декември 2015
Metallica показаха корицата на книгата „Back to the Front“

Metallica представиха корицата на предстоящата книга „Back to the Front“, която ще разкаже историята зад основополагащия албум „Master of Puppets“ от 1986 година. Книгата ще се появи през есента на 2016 година.

„Back to the Front“ е написана от Мат Тейлър и покрива както създаването на „Master of Puppets“, така и последвалото голямо турне Damage Inc. Тейлър е този, който предлага да напише книга, а групата съдейства изцяло. Уреждат се дори интервюта с ключови фигури, които са замесени с възхода на бандата от средата на 80-те години. Сред тях са продуцентът на „Master of Puppets“ Флеминг Расмусен, звукоинженерът Майкъл Вагенер, мениджърите Клиф Бърнстийн и Питър Менш, членове на екипа и на поддържащите групи - Anthrax и Armored Saint.

Друго интересно интервю е това с Рей Бъртън – баща на покойния басист Клиф Бъртън, който загина трагично през септември 1986 година, когато автобусът на бандата катастрофира по време на европейската част от Damage Inc.

„Back to the Front“ съдържа и доста материал, който е изпратен от феновете и избран от групата, която обяви книгата през 2014 година.

Metallica се „бъркат“ и в своята колекция и обещават „стотици невиждани досега снимки от личните архиви на членовете на бандата“.

Албумът „Master of Puppets“ ще стане на 30 години през март.

Ключови думи: