преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Metallica организират "семейно събиране".

   Ларс Улрих и Кърк Хамет дадоха напоително интервю за сайта billboard.

Публикувано на 29 Март 2009
Metallica организират
   Ларс Улрих и Кърк Хамет дадоха напоително интервю за сайта billboard.com, в което коментираха въвеждането на Metallica в Рок енд Рол Залата на славата. Церемонията ще се състои на 4 април и музикантите гледат на събитието като на "един вид семейно събиране".

  "Не мисля, че има по-подходящ повод да се съберем от едно празненство", каза Улрих. "Смятам, че всички, които са били свързани с Metallica, се гордеят с това. Затова поканихме всички, които са били в групата или близо до нас през годините. Много хора ще дойдат в Кливлънд през уикенда и нямам търпение да се срещна отново с тях след толкова време. "

   Списъкът с гости за церемонията на 4 април включва служители на предишните лейбъли на Metallica, журналисти и фотографи, които са ги подкрепяли през годините, продуценти и приятели на музикантите. Групата изпрати покана и до Дейв Мъстейн, който обаче няма да присъства на събитието. Други двама бивши членове на Metallica - басистите Рон Макговни и Джейсън Нюстед, ще дойдат на церемонията. Бащата на Клиф Бъртън ще присъства от името на легендарния басист.

   Кърк Хамет пояснява, че идеята да поканят толкова много хора се появила, след като гледали скандалното въвеждане на Blondie в Залата на славата през 2006. Тогава на преден план бяха конфликтите в групата. "Имаше твърде много политика и драматизиране", спомня си Хамет. "Тогава си казахме, че ако някога ни се случи да влезем в Залата на славата, не искаме да стане по този начин, защото това би развалило цялото празненство. По-добре да празнуваме и да не превръщаме повода в нещо негативно".

   Metallica ще направят пауза в турнето "Death Magnetic" специално за церемонията. Флий от Red Hot Chili Peppers ще въведе музикантите в Залата на славата. Събитието ще се предава пряко от американската телевизия Fuse TV.

Ключови думи: