преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Metallica имат звукозаписна компания

Легендите вече ще издават музика през “Blackened Recordings”

Публикувано на 03 Декември 2012
Metallica имат звукозаписна компания

Една от най-грандиозните хеви метъл банди на всички времена създаде собствена звукозаписна компания. Лейбълът на Metallica носи името "Blackened Recordings", а ето и коментара на групата за новата компания:
 
"Не искаме да ви отегчаваме с не-толкова вълнуващите бизнес аспекти на правенето и споделянето на музика, но толкова се вълнуваме за това ново приключение, че просто трябваше да ви кажем, тъй като официално обявяваме началото на наша собствена звукозаписна компания, "Blackened Recordings"."
 
"Някои от вас, които ни следяха през годините, знаят че през 1994 предоговорихме сделката си с "Warner Music Group", от което последва сътрудничество със звукозаписната ни компания за издаване на всичките ни записи плюс дълги видео материали. Съгласно това споразумение, от днес притежаваме правата над всички наши главни записи и "Blackened Recordings" ще бъде новият дом на всички ни албуми и видеа, заедно с всички бъдещи проекти."

В изявлението си Metallica казват още, че с основаването на “Blackened Recordings” застават “на шофьорското място” на съдбата си. Първото издание, излизащо през “Blackened Recordings”, е филмът “Quebec Magnetic”, който ще е на пазара от 10 декември.

Ключови думи: