преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Мейнърд Джеймс Кийнън трудно ще се завърне в Tool

Останалата част от бандата „трябва да ме убеди“ да се завърна на сцената, каза той

Публикувано на 28 Октомври 2015
Мейнърд Джеймс Кийнън трудно ще се завърне в Tool

Членовете на Tool се събират за първи и единствен концерт за 2015 година на фестивала Monster Mash в Темпе, Аризона. Почти няма вероятност завръщането на бандата на сцената да съвпадне с издаването на нова музика. Нещо повече, фронтменът Мейнърд Джеймс Кийнън се разграничи от групата и феновете й.

Мейнърд Кийнън има множество варианти да изразява себе си, а самият той е доста изненадан от тежките очаквания върху първата му група Tool, с която има три спечелени награди Грами.

В отговор на въпрос на Phoenix New Times защо критиците и феновете възприемат по-сериозно Tool, отколкото другите му проекти, той отвърна - „Странно е. Не би трябвало да е така. Имам предвид, едното е наречено член (Tool), а другото е наречено вагина (Puscifer). Това е за начало, окей?“. Кийнън подчерта, че Tool са създадени с чувство за хумор – „То е там, но хората го пропускат, защото са толкова фокусирани върху другите глупости. Загубено е. Нетърпими хора...просто е абсурдно, загубеняци. Съжалявам, не мога да им помогна. Твърде сериозно е. Твърде много. Светнете се.“

Разбира се, фронтменът на бандата беше запитан за нов албум от Tool (неизбежен въпрос), а отговорът му беше кратък – „Няма какво да кажа. Не мога“.

Кийнън е съсредоточен върху другата си банда – Puscifer. Интересното е, че Puscifer също ще се появят на Monster Mash. Дали той ще събере Tool, за да излязат на сцената на феста – „Не, те ще трябва да ме убедят да се включа“.

Ключови думи: