преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Megadeth официално започнаха записите на новия албум

Това сподели басистът Дейвид Елефсън

Публикувано на 08 Юни 2020
Megadeth официално започнаха записите на новия албум

Дейвид Елефсън, прочутият басист на Megadeth, се завърна от Нешвил, Тенеси, където взе участие в първите студийни сесии от създаването на шестнайсетия студиен албум на групата.

„Записите стават в различни етапи. Първо записваме бек траковете, които за нас са бас и барабани. След това ритъм китарата, а след това започваме да слагаме вокали и солота и всички украси – допълнителни китари и каквито други мелодии и неща са нужни. Първото, което искахме да направим бяха барабаните и баса, а аз и Дирк /Вербюрен/ работихме по това през миналата седмица“, сподели Елефсън.

Той допълни, че работата вече е започнала – „Мисля, че това вече е добра новина – официално започнахме записите на албума. Пишем музика за него от края на 2017-а. Последното ни шоу беше в Буенос Айрес, Аржентина през ноември 2017-а, а намерението ни беше веднага след това да започнем да композираме. Вече е на път – корабът вече е на вода, което е чудесно“, коментира още Елефсън.

Предварителните сесии по създаването на новото LP на Megadeth се проведоха миналата година с копродуцента Крис Рейкстроу, който преди това работи по албума „Dystopia“.

Ключови думи: