преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Мат Сорум зад барабаните на Motörhead

   Ден преди началото на северноамериканското турне на Motörhead, Леми Килмистър даде пространно интервю за сайта bravewords.

Публикувано на 27 Август 2009
Мат Сорум зад барабаните на Motörhead
   Ден преди началото на северноамериканското турне на Motörhead, Леми Килмистър даде пространно интервю за сайта bravewords.com . Основната новина около Motörhead е, че барабанистът Мики Дий няма да може да свири с групата през цялото турне, защото ще се снима в риалити шоу. На негово място в по-голямата част от концертите ще свири Мат Сорум (Guns N'Roses/The Cult/Velvet Revolver).

    "Нямам търпение да видя Мики Дий в шоуто "I'm A Celebrity... Get Me Of Here!", злорадства Леми за страничните занимания на барабаниста си. "Той е в джунглата на Малайзия, а има фобия от буболечки. Отгоре на всичко май са го спуснали с парашут на ш*баното място, а той мрази и височини. Така че определено ще си заслужава да се гледа!"

   "Мики вече се беше записал за участие в шоуто, когато планирахме турнето. Не беше казал на никой, че ще участва. Иначе много ясно, че щях да го накарам да избере турнето. Но това беше по-ранен ангажимент, щом е казал, че ще бъде там...", коментира Леми необичайния факт, че Мики Дий пропуска турнето заради телевизионно предаване. И не се свени да наплюе риалити форматите:

   "Това е най-скапаният боклук, който някога са давали по телевизията! Ш*бания Big Brother - хората гледат как други хора спят. Ама наистина ги гледат как спят! И някой одобрява това да върви по телевизията. Боклук, отвъд всякакъв разум. Но кой съм аз? Какво ли знам? Сигурен съм, че зад това стои някаква конспирация. Ако можем да ги накараме да гледат как другите спят, ще са по-лесни за манипулиране..."

    От интервюто става ясно още, че заместникът на Дий - Мат Сорум, не е бил първи в списъка с имена, които Леми се опитал да привлече за турнето на Motörhead: "Не. Първо попитах Дейв Грол от Foo Fighters, но той не може, защото прави проект с Пол Макартни". 
Ключови думи: