преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Manowar стартират следващата част от световното турне „The Final Battle“ през март 2019-а

Това сподели басистът Джоуи ДеМайо

Публикувано на 14 Май 2018
Manowar стартират следващата част от световното турне „The Final Battle“ през март 2019-а

Manowar отново ще тръгнат на турне след „около единайсет месеца“. Това сподели басистът на прочутата метъл банда Джоуи ДеМайо в интервю за официалния уебсайт на Manowar.

„Изглежда много време, но всъщност не е. Толкова много неща се случват точно в момента. Подготовката на това турне и още няколко вълнуващи проекта“, допълни ДеМайо.

Той каза още, че наскоро Manowar са поискали от феновете си да гласуват за любимите си албуми и песни, за да бъде обмислено включването им в списъка с песни, които групата ще изпълнява на предстоящото си турне. „Реакцията беше изключителна! Тонове от страхотни предложения – очаквани и някои неочаквани. Някои фенове дори се ангажираха да предложат цялостни списъци с песни за концертите. Благодарим на всички, които участваха“, заяви ДеМайо.

Басистът не спомена нищо за нова музика, но заяви, че групата прекарва време в студиото, създавайки нещо „голямо и ново“.

Засега Manowar са обявили пет концертни дати в Германия, които стартират в края на март и продължават до началото на април, но очакваме и подробна информация за множество други концерти.

Ключови думи: