преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Manowar пристигат днес!

   Manowar, които се заканиха да запишат нов рекорд на Калиакра Рок Фест, днес пристигат в метъл столицата Каварна! Преди да дойдат, Джоуи Ди Майо и компания се заканиха на родните фенове, че ще поставят поредния рекорд в България - за най-дълъг метъл концерт.

Публикувано на 04 Юли 2008
Manowar пристигат днес!
   Manowar, които се заканиха да запишат нов рекорд на Калиакра Рок Фест, днес пристигат в метъл столицата Каварна! Преди да дойдат, Джоуи Ди Майо и компания се заканиха на родните фенове, че ще поставят поредния рекорд в България - за най-дълъг метъл концерт. Кралете на метъла пристигат ден преди шоуто си на 5-ти юли, за да се насладят на невероятната рок атмосфера, която вече цари в града. Te ще направят и генерална репериция с Оркестър и хор на Софийската филхармония, с които ще изпълнят няколко парчета в шоуто си!
    Утре, за първи път в Каварна ще стъпи рок легендата Алис Купър, който реши точно от тук, на 6-ти юли да стартира тазгодишното си турне. В интервю за българската преса броени дни преди пристигането си, той заяви, че ни е подготвил толкова силно шоу, че никой не би посмял да стъпи след него на сцената.
   По всичко личи, че тази година ще бъдем свидетели на истинско рок състезание между титаните в световния рок, които ще забият от 5-ти до 7-ми юли в Каварна. Организаторите на мащабното събитие, споделиха, че барабаните за Slayer, пристигат чак от Карлсруе/Германия. Техническите изисквания за тях са толкова високи, че никой на целия Балкански полуостров не е успял да ги покрие, което наложило специалния им трансфер от Карлсруе до Каварна. Носителите на две Грамита в категорията "Best Metal Performance", пристигат у нас в деня на концерта.
   За първи път в България ще стъпят и шведите от In Flames, които също се заканват да впечатлят родните фенове, дори и само като съпорт на Slayer на 7-ми юли.
Организаторите на Калиакра Рок Фест 2008 - Община Каварна, Жокер медиа, Болярка, Фиат и Созополис съобщават, че билетите за фестивала се продават с пълна сила в Билетния център на НДК, както и в мрежата на Ticketstream.bg . 
Ключови думи: