преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Manowar обявявиха историческо първо шоу в Израел като част от световното турне "Kings Of Metal MMXIV"

Бандата ще свири на 21 май 2014 година в Тел Авив

Публикувано на 03 Декември 2013
Manowar обявявиха историческо първо шоу в Израел като част от световното турне

Manowar ще направят концерт в Израел за първи път в историята си. Шоуто ще се проведе на 21 май 2014 година в „Hangar 11” в Тел Авив.

 

„Много сме развълнувани най-накрая да дойдем в Израел. Феновете ни в страната винаги за били невероятни в своята подкрепа към нас и най-после ние сме в състояние да възнаградим тяхното търпение. Безброй са историите за израелски фенове, пътуващи за концертите ни по целия свят. Те никога не пропускат да ни обърнат внимание, колко много искат да видят Manowar в страната си. Обещаваме незабравимо шоу с най-любимите им химни!”, сподели басистът на Manowar Джоуи ДиМайо.

 

Manowar ще изпълнят целия албум "Kings Of Metal MMXIV", заедно с набор от "най-доброто" от други безсмъртни метъл хитове в изцяло нова сценична продукция.

 

Албумът на Manowar "Kings Of Metal", крайъгълен камък в историята на метъла, е издаден за първи път на 18 ноември 1988 г., последван от световно турне през 1989 година.

В чест на 25-годишнината от тези събития, Manowar ще издадат чисто нова, специална версия на албума, "Kings Of Metal MMXIV", последван от световно турне "Kings Of Metal MMXIV".

 

Още много дати ще бъдат обявени скоро.

 

Ключови думи: