преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Manowar обявяват първи фестивал за 2014 г.

Бандата ще е хедлайнер на Magic Circle Festival 2014

Публикувано на 31 Октомври 2013
Manowar обявяват първи фестивал за 2014 г.

Manowar обявиха участието си като хедлайнъри на Magic Circle Festival 2014, който ще се проведе на 25 и 26 юли 2014 г. в Suvilahti Open Air, Хелзинки, Финландия.

Това ще бъде първият Magic Circle Festival във Финландия.

В чест на метъл общността на Manowar по целия свят, през годините фестивалът е провеждан в различни държави. Досега домакини са били Германия и Словения.

 

„Ние сме много развълнувани от факта, че успяхме да докараме Magic Circle Festival за първ път във Финландия”, заяви промоутърът Харди Лоог. „Ще стане фантастичен фестивал, оглавен от Manowar като хедлайнери, с тяхното специално юбилейно Kings Of Metal 2014 шоу, плюс още много други групи и забавления - гаранция за едно незабравимо метъл преживяване!”

 

В юбилейното си шоу Manowar ще свирят целия “Kings Of Metal MMXIV” – съвсем нова специална версия на хитовия си албум "Kings Of Metal", която ще бъде издадена следващата пролет, наред с "best of" сет от други безсмъртни метъл химни в напълно нова сценична продукция.

 

„Призоваваме всички финладнски Manowarriors да бъдат готови да се присъединят към нас за най-голямото метъл шоу на 2014 г.!”, заяви басистът на MANOWAR Джоуи ДиМайо. „Отправяме зов и към всички Manowarriors от Дания, Швеция, Норвегия, Англия, Германия, както и от всяка метъл страна в света, да бъдат в Хелзинки следващото лято. Ако не сте били никога преди това във Финландия, това е перфектната възможност и повод! Финландските войни ще ви покажат как НАИСТИНА се пие, забавлява и въобще как се прекарва добре!”

 

За фестивала билетите ще бъдат няколко вида, включително Ultimate Fan Packages.
Цените започват от 75 евро.
Продажбата на билети започва на 04.10.2013 г. на: www.tiketti.fi  и www.lippupalvelu.fi

Ключови думи: