преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Майкъл Уайкат и Маркус Гроскопф от Helloween ще гостуват в студиото на Z-Rock!

Китаристът и басистът на метъл титаните идват ден преди концерта си в София

Публикувано на 12 Март 2013
Майкъл Уайкат и Маркус Гроскопф от Helloween ще гостуват в студиото на Z-Rock!

Двама от членовете на Helloween ще гостуват на живо в студиото на Z-Rock този четвъртък! Това са Майкъл Уайкат и Маркус Гроскопф, които ще бъдат гости на “Hijack Show” в четвъртък точно в 16:00ч. !

Концертът на Helloween и Gamma Ray е на 15 март, петък, в Арена “Армеец”. Метъл величията ще бъдат съпровождани от младата бразилска банда Shadowside. Все още можете да спечелите билет за шоуто от Z-Rock.

Трите групи, както и придружаващите ги екипи, общо над 35 души, ще пристигнат в София с няколко турбуса и тирове с техника утре, 13 март. Helloween и Gamma Ray ще прекарат няколко дни в София преди концерта си. Групите ще се възползват от свободните дни за да си починат преди дългоочаквания лайв и да разгледат София. 


Билети за концерта на Helloween и Gamma Ray все още могат да бъдат намерени в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна.

Пропуските са на цена от 40 лв в предварителна продажба. Припомняме, че в деня на концерта, както и на място на самото събитие билетите ще са по 45 лв.

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30ч.

Shadowside ще излязат на сцената точно в 20:00ч., а в следващите няколко часа феновете ще станат свидетели на истински метъл празник, когато на сцената посследователно ще се качат Gamma Ray и Helloween. Групите обещават и грандиозен финал, а ние можем само да гадаем какво са приготвили на родните фенове.

Всички посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Helloween & Gamma Ray.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.


Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа на Зала “Арена Армеец” преди концерта.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.


По време на събитието на 15 март публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Пушенето е напълно забранено, включително във фоайетата. Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея.

Ключови думи: