преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Madball отново в София!

Пет години след легендарния първи концерт на Madball в България, кралете на Ню Йоркския хардкор ще имат концерт в София на 23-ти ноември.

Публикувано на 13 Ноември 2008
Madball отново в София!
Пет години след легендарния първи концерт на Madball в България, кралете на Ню Йоркския хардкор ще имат концерт в София на 23-ти ноември. Мястото е клуб "Blue box", а началният час 19:30. Като съпорт от бълграска страна ще се изявят групите B.F.D.M., Delate, както и специалните гости от Гърция Die Without.

Концертът в София е пред-последната дата от източно-европейската обикола на Ню Йоркската четворка, в подкрепа на последният им албум "Infiltrate The System" - турне преминаващо под надслова "Infiltrate Eastern Europe Tour 2008". Ще имаме и шанса да видим Madball с новият им барабанист, легендата Маки Джейсън, свирил в групи като Hazen Street, Bad Brains, Fun Lovin' Criminals и разбира се Cro-Mags.

Първият концерт на Madball преди пет години беше напълно разпродаден и много желаещи останаха на вън поради огромния интерес. Сега билети могат да бъдат закупени в мрежата на www.ticketstream.bg / www.eventim.bg на цена от 25 лв предварително и 30 лв в деня на концерта.

Ключови думи: