преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Macrophone и The Noise Figures с концерт на двайсет и седми април

Macrophone току що спечелиха първото място в рок категорията на International Songwriting Competition 2018

Публикувано на 20 Април 2018
Macrophone и The Noise Figures с концерт на двайсет и седми април

В България не се случва модерна рок музика!

Колко пъти пъти сме си казвали това на връщане от концерт? "Подгряващата група беше скучна", "звучат добре, но копират едно към едно  Arctic Monkeys", "стига вече с метъл от 70-те!".

Подобни изказвания имаха смисъл до днес. Защото българската алтернативна група Macrophone току що спечели първото място в категория „Рок“ на International Songwriting Competition 2018 в конкуренцията на 16,000 композиции от цял свят. Разбира се, със собствената си авторска песен Boxer и то пред жури в лицето на Tom Waits, Bastille, Lorde и много други.

След седмица – в петък, 27 април - Macrophone ще свирят в столичния клуб Live and Loud. И ако "подгряващата" група е на световно ниво, то какво да кажем за тази, която ще свири след тях? The Noise Figures са поредното доказателство за богатата история на шумния рок-енд-рол в южната ни съседка. George Nikas и Stamos Bamparis (те са само двама, но свирят за поне четирима) идват у нас за трети път, за да представят новия си албум Telepath. Чуйте го тук и не забравяйте, че рок-енд-ролът винаги звучи по-добре на живо, сред приятели и с бира в ръка!

Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1188839941218718/

Билети: http://wrongevents.bilet.bg/

Ключови думи: