преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Machine Head с тричасово шоу в България през май!

Бандата ще отбележи двайсет и пет години от появата на легендарния „Burn My Eyes“

Публикувано на 16 Септември 2019
Machine Head с тричасово шоу в България през май!

Колегите от Тангра Мега Рок ни зарадваха в началото на новата учебна година с една страхотна новина за всички метъл фенове!

Суперуспешното турне на Machine Head, с което те празнуват 25 години от излизането на легендарния си дебютен албум „Burn My Eyes“, ще премине и през България.

Концертът е на 13 май 2020-а г. в столичната зала „Универсиада“.

Билетите с цена 50 лв. влизат в продажба в 11:00 сутринта утре, 17 септември, екслузивно в системата на www.eventim.bg. В деня на шоуто цената ще бъде 60 лв. Деца до 7 години (включително) нямат нужда от билет, но трябва да бъдат с придружител.

Machine Head ще представят 3-часова програма, разделена на две части:

Част 1 - поредица от модерни класики на Machine Head като „Imperium“, „Halo“ и „The Blood, The Sweat, The Tears“, представени на сцената от РОБ ФЛИН(вокали и китара) и ДЖАРЕД МАКИЙЧЪРН (бас), заедно с китарист и барабанист, чийто имена ще бъдет обявени всеки момент.

Част 2  - всички песни от легендарния дебют „Burn My Eyes“, изсвирени на живо – на концерт - за първи път в историята. Специално за случая, заедно с РОБ ФЛИН и ДЖАРЕД МАКИЙЧЪРН, феновете ще видят отново оригиналните КРИС КОНТОС (барабани) и ЛОГАН МАДЪР (китара).

Ключови думи: