преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

MACHINE HEAD с обръщение към българските фенове

Без фотоапарати и камери на концерта на 24 септември

Публикувано на 17 Септември 2015
MACHINE HEAD с обръщение към българските фенове

„София, България, MACHINE HEAD идват в зала Универсиада на 24 септември! За първи път от единайсет години! Бъдете там!”. Тези думи са част от видеообръщението на MACHINE HEAD към българските фенове по повод гостуването им като част от световно турне под наслов „Една вечер с MACHINE HEAD”.

По настояване на групата в залата няма да бъдат допускани лица с фотоапарати и камери по никакъв повод. Приносителите на снимачна техника ще бъдат връщани - няма да има пункт за съхранение по време на събитието. По време на концерта в залата снимането и заснемането на видео е абсолютно забранено.

Няма да бъдат давани интервюта, няма да има фотографи, няма да има и подгряваща група. Желанието на Machine Head е да останат насаме и „очи в очи“ с феновете си за една специална вечер и уникалното преживяване да бъде запазено като несравним спомен. Шоуто ще е с продължителност от минимум два часа, а видео обръщението към българските фенове можете да видите по-долу.

Тази вечер не пропускайте подгряващото парти в RockIt! Освен томбола, музика по сетлист изготвен със съдействието на MACHINE HEAD BULGARIA, ще можете да се срещнете и запознаете с един от топ готвачите на България. На събитието ще присъстват и други отговорни за престоя и приятното изкарване на Роб Флин и компания у нас лица.

Все още има билети за концерта.

След като цената на билета стартира на цени от 40 и 45 лева, в момента тя е 50. При налични бройки в деня на събитието и на място в клуба цената ще е 60 лева.

Предстои оповестяване на още подробности!

Ключови думи: