преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

LORDI парти в клуб Маската.

     В очакване на LORDI да гостуват за първи път у нас на 6 март 2009 г.

Публикувано на 19 Февруари 2009
LORDI парти в клуб Маската.
     В очакване на LORDI да гостуват за първи път у нас на 6 март 2009 г. със своето зрелищно пиро-шоу, АРТ  БГ кани всички фенове на твърдия звук и забавленията на рок парти с маски, посветено на финландските чудовища.  То ще се състои на  25 февруари (сряда) от 19 ч., а мястото съвсем не случайно е рок клуб ,,Маската" в Студентски град.

    Тъй като партито ще бъде доминирано от много рок музика и чудовищни образи, организаторите приканват всички да се маскират  според въображението и възможностите си. За тези, които бързат след работа и не успеят да се дегизират навреме, организаторите ще раздават маски на входа на заведението.

    Най-оригиналните костюми ще бъдат наградени с билети за концерта на LORDI. Всички гости на партито ще имат възможността да се включат в игри за разпределението на много други награди, предоставени от Арт БГ  и клуб ,,Маската".

    За музикалното оформление ще се погрижи рок диджей, който ще пуска изобилие от пaрчета на LORDI и още групи с маски като KISS  и Slipknot и тематично свързаните заради пироефектите си Rammstein. Ще звучат още рок легенди като Motley Crue, W.A.S.P., AC/DC, Motorhead ,Twisted Sister и много други.

    Атмосферата ще допълни специален мултимедиен екран, на който през цялото време ще се въртят клипове на LORDI и останалите маскирани герои на парти вечерта.

    Входът за всички рок фенове тази вечер ще бъде свободен. Задължителни са  единствено доброто настроение, добрият музикален вкус и желанието за прекарване на една оригинална делнична вечер в компанията на добри приятели.

    Междувременно oт утре, 19 февруари, всеки закупил билет за концерта на LORDI от  магазини О.Ч.З. (ул. ,,Три уши" 3)  , SMF Music Hunter (ул. ,,Гладстон" 30) , Дюкян Меломан (ул. 6 септември 7А) и Photosynthesis в Sky City Mall (ул. Коста Лулчев 52), ще получи официалния плакат за събитието, до изчерпване на количествата. Желаещите да получат постер ще трябва да побързат, тъй като бройките са ограничени.

Билетите за концерта все още се продават на промоционална цена от 35 лв само до края на февруари в мрежата на Eventim и на касата на НДК, след което ставт 40 лв. И в деня на концерта - 45 лв.

Ключови думи: