преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Linkin Park обявиха концерт в памет на Честър Бенингтън

Бандата представи и видео към „One More Light“

Публикувано на 19 Септември 2017
Linkin Park обявиха концерт в памет на Честър Бенингтън

Linkin Park ще почетат паметта на Честър Бенингтън с концерт в Hollywood Bowl в Лос Анджелис на двайсет и седми октомври. Това, разбира се, ще е първо изпълнение на групата от смъртта на фронтмена на Linkin Park, който се самоуби на двайсети юли на четирийсет и една годишна възраст.

На сцената с Linkin Park ще се качат и редица гости, а средствата от събитието ще отидат за благотворителност в Music For Relief's One More Light Fund.

Linkin Park пуснаха и видеоклип към песента „One More Light“, режисиран от Джо Хан и Марк Фиоре. Видеото е емоционално и красиво докосване до Честър Бенингтън.

„Беше невероятно емоционално да работим по това и особено да го гледаме“, сподели Хан. „Чувствам, че правейки това, не само се изправихме лице в лице с нашите най-големи страхове, но и позволихме на нашите таланти да донесат малко светлина на хората, които се нуждаят от нея“.

„„One More Light“ беше написана с идеята да изпрати любов към хората, които са загубили някого. Накрая ние се оказахме получателите“, коментира Майк Шинода. 

Ключови думи: