преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Linkin Park издават "Road To Revolution".

   Носителите на две награди Grammy - Linkin Park - анонсираха издаването на проекта си "Road To Revolution" (Warner Bros.

Публикувано на 20 Януари 2009
Linkin Park издават
   Носителите на две награди Grammy - Linkin Park - анонсираха издаването на проекта си "Road To Revolution" (Warner Bros. Records / Орфей Мюзик) - зареден с екшън пакет от CD и DVD, включващ 18 от най-големите хита на групата, записани на живо.

    Двойното издание показва шоуто на бандата от 29 юни 2008 в Milton Keynes National Bowl по време на европейската част от последното турне на бандата - Projekt Revolution. То се превърна в една от най-големите годишни прояви от тежка категория за 2008-ма, а концертът в Milton Keynes, с 50 000-на публика е най-мащабният в историята на цялото турне.

      "През последните няколко години сме направили повече от двеста концерта от Projekt Revolution пред стотици хиляди фенове, и докато всяко шоу беше специално, това в Milton Keynes стана едно от най-запомнящите се", казва Честър от Linkin Park. "Беше една от онези нощи, когато групата и публиката стават едно цяло и ние искаме да споделим това преживяване с всички фенове, които не бяха там."

       "Road To Revolution" включва скрити бонус тракове и книжка с ексклузивни, непубликувани досега снимки от грандиозното събитие.

       Linkin Park прекараха лятото на 2008-ма с турнето Projekt Revolution в подкрепа на последния си студиен албум Minutes To Midnight - един от най-високо дебютиралите албуми на 2007 г. и седми най-продаван за 2008-ма (в България благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International).


     Траклистът на "Road To Revolution":

1. "One Step Closer"
2. "From The Inside"
3. "No More Sorrow"
4. "Given Up"
5. "Lying From You"
6. "Hands Held High"
7. "Leave Out All the Rest"
8. "Numb"
9. "The Little Things Give You Away"
10. "Breaking the Habit"
11. "Shadow of the Day"
12. "Crawling"
13. "In the End"
14. "Pushing Me Away"
15. "What I've Done"
16. "Numb/Encore" (featuring Jay-Z)
17. "Jigga What/Faint" (featuring Jay-Z)
18. "Bleed it out"

Ключови думи: