преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Lidl предизвиква въобръжението с нова игра

С кампанията Stikeez малчуганите могат да опознаят по забавен начин богатото разнообразие от плодове и зеленчуци

Публикувано на 08 Август 2017
Lidl предизвиква въобръжението с нова игра

Любимата детска игра със Stikeez се завръща с цяла колекция нови герои – плодове и зеленчуци.

Те са малки, гумени и лесно преносими, за да не оставят своите почитатели далеч от забавни игри, независимо от това къде ще прекарат лятото.

В периода от 07.08.2017 г. до 10.09.2017 г. за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазините Lidl клиентите получават едно Стики като подарък, а за да стимулира консумацията на свежи продукти, Lidl ще предоставя по едно допълнително Стики и за всяка покупка, която е над 20 лв. и съдържа поне един пресен плод или зеленчук.

Stikeez се прикрепят здраво към всякакви гладки повърхности благодарение на гумената си вендуза, за да преминат успешно през всички изпитания на играта. 

Чрез кампанията Лидл България подкрепя придобиването на знания под формата на забавни игри и по-специално тези, свързани със здравословно и балансирано хранене. Lidl предлага качествени свежи плодове и зеленчуци и знае колко важно е набавянето на необходимите витамини за развитието на всяко дете. Stikeez – плодове и зеленчуци е един от начините, чрез които децата ще имат възможност да опознаят богатата гама от витамини и да се научат да ги обичат. 

Любителите на играта ще имат възможност да съберат цяла колекция от плодове и зеленчуци, с които да формират своя супер отбор от пресни ябълка, морков, чушка, патладжан, ягода, череша, банан, лимон и други. Всеки Stikeez плод и зеленчук има свой характер – от мил и свенлив до самоуверен и свеж, за да бъде забавлението пълно. За улеснение на най-запалените колекционери Lidl предлага специална кутия за съхранение на Stikeez героите и торбичка за съхранение на повтарящи се фигурки. 

Стикита ще се получават на касите в магазините на Lidl в България при заплащане на покупката. Повече информация за кампанията можете да откриете на www.lidl.bg/stikeez

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 85 магазини в 45 града и над 2 200 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена-качество на продукти със собствена марка и 7 отличия QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на продукти със собствена марка в България.

Ключови думи: