преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Леми Килмистър в новия брой на Rolling Stone!

   Излезе новият брой на Rolling Stone! Очевидно Леми е имал сериозна конкуренция за корицата на броя, но щом разлистим страниците на Rolling Stone ще открием материал за създателя и единствен постоянен член на британската банда Mоtörhead.

Публикувано на 26 Януари 2010
Леми Килмистър в новия брой на Rolling Stone!
   Излезе новият брой на Rolling Stone! Очевидно Леми е имал сериозна конкуренция за корицата на броя, но щом разлистим страниците на Rolling Stone ще открием материал за създателя и единствен постоянен член на британската банда Mоtörhead. Какво всъщност е 64-годишният Леми, който до днес изпива по бутилка Jack Daniels на ден? Човек или вампир? Злите езици твърдят, че само три неща могат да убият Леми - дървен кол да прониже сърцето му или сребърен куршум да заседне в мозъка му, или негова песен да достигне до номер едно в класацията Top 100 на Billboard.

   В четвъртия брой на Rolling Stone ще прочетем и за нашият роден Бойко Борисов, в комплект с правителството, което си избра. За обективна и качествена оценка на работата на премиер и министри Rolling Stone се довери на топ журналисти и експерти, които се гмурнаха в мътните води на българското образование, вътрешна и външна политика, здравеопазване, икономика и опазване на околната среда.

   И още:

На фокус: кои са четирите банди, които определят облика на модерния рок у нас?

Какво е бъдещето на Gravity Co. след раздялата им с втори пореден вокалист?

Лени Кравиц се връща към корените: нов старт от малките клубове.
Ключови думи: