преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

LAST HOPE гостуваха в Hijack Show

Бандата издава новия си албум „Chain Reaction" на 2 март

Публикувано на 01 Март 2016
LAST HOPE гостуваха в Hijack Show

LAST HOPE гостуваха на Краси Москов в Hijack Show, за да представят новия си албум „Chain Reaction", който излиза утре (2 март).

Издаването на записа ще бъде отбелязано с концерт в столичния клуб Mixtape5. Специални гости на концерта ще бъдат групите Brothers In Blood и Покой.

„Chain Reaction" съдържа 13 песни и е записан в Alpha & Omega Studios Италия, а групата представи и новото си видео (можете да го видите по-долу).

В началото на тази година Last Hope подписаха договор с култовата холандска звукозаписна компания GSR Music за международно издаване и разпространение на новия албум „Chain Reaction".

GSR Music е един от водещите хардкор лейбъли в Европа, дом на още култови групи като Born From Pain, Knuckledust, All Out War, Kickback и много други.

Last Hope ще бъдат специални гости в голямото турне Rebellion Tour 2016, оглавявано от Madball - то стартира на 3 март и в рамките на 2 седмици ще премине през Германия, Австрия, Чехия, Швейцария и Белгия. В турнето са участват още Crown Of Thornz, Ryker's, TFUL и Knuckledust.

Ключови думи: