преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ларс Улрих от Metallica се вдъхновил от Ноел Галахър, за да спре кокаина

Той разкри, че е взимал наркотика допреди десетина години

Публикувано на 23 Юли 2014
Ларс Улрих от Metallica се вдъхновил от Ноел Галахър, за да спре кокаина

Когато си част от голяма банда, каквато със сигурност е Metallica, не е необичайно да преминеш през всякакви неща. Групита, здрави партита по време на турне, дори заиграване с наркотици.

Барабанистът на Metallica Ларс Улрих е взимал кокаин, но в началото на новия век се е вдъхновил от необичаен източник – китаристът на Oasis Ноел Галахър - за да спре.

 

Наскоро бандата се появи на фестивала в Гластънбъри, въпреки че имаше доста критики от страна на феновете. Фронтменът Джеймс Хетфийлд обра доста от негативните реакции заради участието си в една от сериите на „The Hunt” по History Channel, където се включи в лов на мечки.

 

От вестник „The Daily Mirror” се обърнаха към Ларс Улрих, за да обсъдят откровено тези въпроси.

„Това е част от семейството на Джеймс от поколения, той е отраснал с това”, заяви Улрих за хобито на Джеймс. „Това е нещо традиционно, което е близко до сърцето му и аз го уважавам. Аз му оставям пространство, за да го прави. Ние взаимно си оставяме пространство.”

 

Той обясни и как е започнал да взима кокаин. „В ранните дни, аз винаги се напивах по-рано от останалите. Осъзнах, че ако включа малко кокаин, мога да издържам по-дълго, вместо да приключвам с клюмнала глава в ъгъла три часа преди края на купона. Обичам социалната страна на кокаина. Обичам опасността, която носи...Тогава, преди около десетина години, прочетох интервю с Ноел Галахър, в което той казва – „Аз просто спрях да взимам кокаин”. Помислих си, че това е наистина яко – той изглеждаше толкова свеж, толкова прям и чист – харесвам тази негова страна. Никога не съм бил личност, която се пристрастява, така че се събудих един ден и си казах – „Достатъчно.””

Ключови думи: