преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ларс Улрих от Metallica: „Очевидно е, че трябва да завършим записа сега”

Бандата работи по предстоящия албум вече две години

Публикувано на 11 Март 2016
Ларс Улрих от Metallica: „Очевидно е, че трябва да завършим записа сега”

Metallica активно работят по предстоящия си нов албум от около две години, като често отделят време и за концерти. Както разбрахме от членовете на групата, те опитват да съчетават задачите си, като не загърбват и семейния живот.

В интервю за „Rolling Stone”, барабанистът Ларс Улрих споделя, че бандата е наясно с огромното очакване от страна на феновете, а издаването на новия албум в момента е приоритет номер 1!

„Очевидно е, че трябва да завършим новия запис сега. За щастие, сме напреднали доста. Да се надяваме, че ще го приключим тази пролет...бих предположил. Така че ще правим концерти и всички други забавни неща съвсем скоро”, сподели Улрих.

Той пресметна, че Metallica са прекарали девет месеца в работа по албума, като част от времето е минало в експериментиране върху песни, които те са избрали от огромния масив с музикални идеи. Улрих допълни – „В днешни дни, сядаме и започваме – „Това е страхотна музика”, „Това е много яко”, а после го свирим по-бързо, после по-бавно, после малко надолу, изпробвайки различните възможности...Има 75 различни начина да изсвириш нещо, а накрая се смахваш от цялото нещо”.

Ларси Улрих обърна внимание и на преизданията за Record Store Day – „Kill Em All” и „Ride the Lightning”, както и новата книга на Мат Тейлър „Back to the Front”. „Имаше дихотомия между новия запис, който тласка групата напред, всички тези неща, които ще се случват в бъдеще, и книгата на Мат Тейлър и преизданията. Единият ни крак беше в миналото, докато разглеждахме стари снимки и спомени, слушайки старите парчета, а от друга страна беше работата по новия албум. Имаше сливане на тези различни енергии...”, допълни барабанистът.

Едно е сигурно...идват много вълнуващи неща от Metallica!

Ключови думи: