преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ларс Улрих: „Новият албум на Metallica ще е готов това лято”

Дългото чакане на наследника на „Death Magnetic” е към края си

Публикувано на 29 Май 2016
Ларс Улрих: „Новият албум на Metallica ще е готов това лято”

Най-накрая член на Metallica потвърди, че новият албум ще е готов наистина скоро. Барабанистът Ларс Улрих сподели, че предстоящото издание ще бъде завършено през лятото.

„Приближаваме края на музикалния творчески процес. Вече започваме да мислим за начина, по който ще споделим този запис с Вселената...През юни ще се съберем, за да обсъдим какво ще правим с всичко това, как ще наречем записа и какво ще влезе в него”, сподели Улрих.

Китаристът Кърк Хамет каза през март, че Metallica отново работят с продуцента Грег Фиделман, а Ларс Улрих описа отдадеността му към процеса - „Грег Фиделман е отдаден 24 часа и 7 дни в седмицата на този запис и е така от миналото лято. Той върши ненормално яка работа и оставя сърцето и душата си в почти всеки един момент от живота си, в който е буден, помагайки ни да оформим и създадем този албум”.

Колкото до датата на издаване, Улрих коментира, че ако албумът не се появи на пазара през тази година, това няма да е, защото не е готов. „Би станало поради някакъв вид космическа причина, според която да решим, че е по-добре да го задържим до следващата година. Но записът ще е готов през това лято”.

Надяваме се, че няма да се появи някаква внезапна причина, поради която издаването на албума да се измести за 2017-та, защото феновете на Metallica чакат новото издание от наистина дълго време. Очакваме и в близките месеци да чуем някои от първите нови песни на легендарната банда.

Ключови думи: