преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ларс Улрих: Има „много голям шанс“ Metallica да направят албум по време на карантината

Той уточни, че това зависи от продължителността на настоящите мерки

Публикувано на 29 Април 2020
Ларс Улрих: Има „много голям шанс“ Metallica да направят албум по време на карантината

Глобалната пандемия даде шанс на множество музиканти да останат вкъщи и да работят по нова музика. Това е сигурно едно от много малкото позитивни неща, които произтекоха от настоящата глобална криза.

Дали обаче можем да видим цял албум, който да е записан, докато всички продължават да спазват социална дистанция? Този въпрос обсъди в Туитър барабанистът на Metallica Ларс Улрих.

„Хората, които правят софтуеър и всики неща, които използваме за запис, в момента работят, за да измислят вариант, в който Ларс и Джеймс, Кърк и Роб могат да направят албум на Metallica от четири различни локации в етири различни щата. Това очевидно е нещо, което ни прави много развълнувани“, сподели прочутият барабанист.

Запитан дали думите му означават, че Metallica могат да направят „карантинен“ албум, Улрих се спря на крачка от това да отговори с „да“, защото има редица фактори, които могат да повлияят, но изглежда отворен за тази възможност.

„Много зависи от това колко време ще останат тези заповеди за оставане вкъщи, много зависи от това дали ще има втора вълна на вируса. Кой знае как ще изглежда нашият свят след шест месеца?“, коментира Улрих. „Но очевидно, когато става въпрос за творческите хора, за добро или за лошо, можете да разчитате, че те немогат да стоят мирни много дълго. Мога да ви кажа, че в една от тези седмични срещи на Metallica в Zoom, говорихме за това как можем да бъдем банда отново. Мога да ви споделя, че и четиримата сме много развълнувани как може да изглежда това. Дали ще има албум на Metallica, записав по време на карантината? Не мога да отговоря, защото не знам колко време ще продължи това, но ако вие, аз и останалият свят продължаваме да седим тук още шест месеца или година, то тогава бих казал, че има много голям шанс“.

Ключови думи: