преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кърк Хамет: Новият албум на Metallica вероятно ще излезе през 2016 г.

Той допълни, че в най-лошия случай дискът ще се появи в началото на 2017 г.

Публикувано на 07 Ноември 2015
Кърк Хамет: Новият албум на Metallica вероятно ще излезе през 2016 г.

Около новия албум на Metallica напоследък доста се шумеше. За това допринесе и видеото от студиото, което Ларс Улрих качи, в което се видя как Джеймс Хетфийлд записва нови рифове.

Новият албум, все пак, няма да дойде толкова скоро. Китаристът Кърк Хамет обяви, че това ще се случи най-вероятно през 2016 година, но не може да гарантира това. Дискът ще се появи най-късно в началото на 2017 година, уточни Хамет.

„Знаете, движим се напред. Надяваме се, че албумът ще излезе през следващата година...не искам да казвам, че сме на една трета, две трети или нещо подобно, защото може да се появи нещо, което да промени тези числа. Но, в крайна сметка, най-вероятно ще видите новия албум на Metallica през 2016 година, в най-лошия случай в началото на 2017 г.”, заяви Хамет в ново интервю.

Колкото до дългия живот на групат, Кърк Хамет подчерта, че Metallica продължават да имат енергия, все още са вдъхновени. „Има неща, които искаме да направим...Ментално, емоционално...имам предвид, че не сме приключили. Ако хора като Кийт Ричардс и Мик Джагър могат да го правят в седемдесетте си години, защо и ние да не можем? Това е моята нагласа. На лично ниво, аз съм музикант. Искам да продължавам да свиря и да изпълнявам, да правя това, което правя, което е да създавам музика. Не искам да спирам да правя музика”.

Ключови думи: