преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кърк Хамет: „Имаме песни, записваме ги, така че...това е добър знак”

Китаристът на Metallica потвърди, че бандата работи по нов материал

Публикувано на 29 Октомври 2015
Кърк Хамет: „Имаме песни, записваме ги, така че...това е добър знак”

Китаристът на Metallica Кърк Хамет потвърди пред HeavyMetalAbout.com, че бандата е в процес на записване на нов материал.

„Всеки иска да работи в ритъма, в който се чувства комфортно. Минаха...колко? Седем или осем години от последния ни албум? Не го усещам като толкова много, но знам, че е”, сподели Хамет.

„Първите ни три албума дойдоха в първите ни три години заедно, а по някаква причина това ме стряска в днешно време. Преди всички правеха така. Нова година – нов албум, както и турне.Така че, седем или осем години между албумите е много време, но ние го запълваме с други неща, като филм, албум с Лу Рийд, чести турнета...Нека кажа, че съм благодарен, че сме в етап, в който можем да правим албум в темпото, което искаме. Чудесно е, чудесно е да можеш в същото време да си баща и съпруг, да вършиш всички неща, които идват с това. Ние имаме песни, записваме ги, така че...това е добър знак”, каза Хамет.

Колкото до насоката на новите неща на Metallica, Хамет заяви – „Тежки са. Имаме някои тежки неща...Бих го сравнил с „Death Magnetic”, но с всички тези социални мрежи и т.н., гледам да съм внимателен и да не коментирам твърде много по албума, защото хората се хващат за това. Те решават, че това е финалното, окончателно решение какъв ще е албумът, или колко от него е готов, как звучи – а това не е случаят. Не би било точно да се каже...все още работим по него”.

Ключови думи: