преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Култовите ROTTING CHRIST с концерт у нас през май

Днес излиза новият албум на групата

Публикувано на 12 Февруари 2016
Култовите ROTTING CHRIST с концерт у нас през май

ROTTING CHRIST е една от бандите от чужбина, които българската публика няма да се насити да гледа на живо. Няма как да не си спомним паметния първи концерт на групата у нас през 1998 година, страшния втори в малкия клуб „Satan“ в Бургас, последвалото шоу в „О!Шипка“ и т.н. Всичките концерти са се превръщали в специални събития, които сближиха група и фенове до степен,  че  четворката от Атина се чувства у нас като у дома си.

Същото ще чуете от самите членове на групата, но по-важното за нас в настоящия момент е, че за пореден път Sakis Tolis и компания се довериха на Live&Loud за нова среща с феновете си в България.

Избрахме неслучайно датата 12 февруари, за да обявим официално това, за което феновете говорят вече седмици – Rotting Christ ще свирят в София през месец май! Днес е официалната дата на издаване на новия албум на групата. Заглавието на проекта е „Rituals”, и както издателите от Season Of Mist споделят: „Сега с Rituals гръцките спецове правят крачка напред в развитието си. Затегнете колани за едно завладяващо музикално пътешествие из древни култове и митологии, пораждащо разтърсващи емоции и разпалващо въображението.Това е метъл в неговата най-добра форма!“

Трябва да се отбележи,че Rotting Christ не са артисти, които да омръзнат на публиката или да се повтарят. Последният път, когато бандата свири у нас, беше пак по покана на Live&Loud, а концертътсе състоя в клуб R.B.F., чийто капацитет от около 350-400 човека беше изпълнен докрай. Сега се питаме дали столичния клуб „Mixtape5“ ще събере всички, които искат да чуят нещо от новия албум на живо, както и неизменните класики на дарк метълите от Атина, чийто концерт организираме в голямата зала на 15 май? Не знаем дали залата няма да се окаже тясна и затова препоръчваме закупуване на билети навреме.

Билети могат да бъдат намерени в касите на Eventim в цялата страна, както и онлайн на: WWW.LIVEANDLOUD.NET, като до 29-ти февруари(включително) ще са на преференциална цена от 30 лв., а след тази дата цената им ще е 35 лв. В деня на събитието билетите ще струват 40 лв. и ще се продават само на входа на клуба.

Ключови думи: