преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Крис Корнел е отворен за събиране на Audioslave

Той напусна супергрупата през 2007 г., но е готов отново да се включи в проекта

Публикувано на 05 Август 2015
Крис Корнел е отворен за събиране на Audioslave

Крис Корнел от Soundgarden обяви, че „винаги ще е отворен” към това да работи с бившите си колеги от Audioslave – Том Морело, Тим Комърфорд и Брад Уилк.

2015 г. е годината на завръщането на Крис Корнел. Той издава първи соло албум от 2011 година - „Higher Truth” – през септември, планира да преиздаде и дебютното си LP по-късно тази седмица. Според последните му изказвания, можем да очакваме и евентуално събиране на Audioslave.

„Би било чудесно”, заяви Корнел пред „Total Guitar”. „Ние направихме много песни, а с предимството, че с тези хора не сме правили нищо от толкова дълго време, не мога да си представя какво би се случило! Ще е страхотно преживяване просто да се съберем с тях и да работим заедно”.

Audioslave се разпаднаха през 2007 година, когато Крис Корнел напусна проекта. Тогава той обяви като причина „неразрешими лични конфликти, както и музикални различия”.

Тези неща явно са забравени, защото Корнел наскоро похвали „химията” между членовете на супергрупата.

„Със сигурност бяхме плодовита група от хора – написахме три цели албума за около пет години, може би и по-малко.          А това бяха сурови албуми, имахме и още материал...Те бяха страхотни хора и наистина се наслаждавах на преживяването, което имах с тях. Така че, да, винаги ще съм отворен да направим нещо заедно”.

Ключови думи: