преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Крис Фен вече не е част от Slipknot

Кори Тейлър коментира, че той несправедливо е обвинил другите членове на групата, че източват пари

Публикувано на 19 Март 2019
Крис Фен вече не е част от Slipknot

Slipknot официално се разделиха с Крис Фен. Дни по-рано беше обявено, че перкусионистът е завел дело срещу своите колеги, твърдейки, че не е получил достатъчно пари за годините, прекарани на турне с бандата.

В съобщението на Slipknot се казва: „Фокусът на Slipknot е върху създаването на албум номер 6 и на предстоящото световно турне, което ще е най-доброто ни досега. Крис знае защо вече не е част от Slipknot. Разочаровани сме, че той избра да посочва с пръст и да си измисля твърдения, вместо да направи това, което трябва, за да продължи да бъде част от Slipknot. Бихме предпочели, той да не поема по този път, но еволюцията на всички неща е една естествена част от живота“.

Според изданието „The Blast“, Крис Фен твърди в започнатото дело срещу групата, че му е било казано, че парите от артикули и други стоки, продадени по време на турнетата, са събирани от една единствена компания, която разпределя печалбата между членовете на групата. Той твърди, че наскоро е разбрал, че неговите колеги са създали в различни щати няколко други фирми, свързани с бизнеса на Slipknot, които изглежда, прибират пари, изкарани от групата.

Крис Фен беше част от Slipknot в продължение на над двайсет години.

Фронтменът Кори Тейлър пък коментира новината за заведеното дело срещу групата с думите – „глупости“ и „изчакайте истината да излезе наяве“. В коментар в социалните мрежи, той допълни, че бандата е „несправедливо обвинена в източване на пари“ от някой, за когото му пука, а „много от феновете са му повярвали“.

Очакваме още новини от Slipknot, които вероятно скоро ще обявят нов член.

Ключови думи: