преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Красен Кралев: България ще кандидатства за домакинство на Световното по волейбол през 2018 г.

Той съобщи новината пред Елена Розберг в „Голият обяд“

Публикувано на 16 Октомври 2015
Красен Кралев: България ще кандидатства за домакинство на Световното по волейбол през 2018 г.

Днешният гост на Елена Розберг в „Голият обяд“ беше министърът на спорта Красен Кралев. Той директно се появи с голяма новина, която съобщи минути след срещата си с президента на Международната федерация по волейбол Ари Граса, а именно – България ще кандидатства за домакинството на Световното първенство по волейбол през 2018 г.

„В момента волейболната федерация се справя блестящо. Организацията в „Арена Армеец” и във варненския Дворец на културата и спорта са прекрасни“, заяви днес министърът. „Полагаме много усилия всичко да продължава така и предполагам, че оценката ще бъде много висока. За нас това е много важно, защото ще кандидатстваме за домакин на световното първенство през 2018 г. заедно с Италия“, заяви той.

Красен Кралев разказа и интересни неща за тенис амбициите на София, както и че ще се построи специално съоръжение с 5 000 места със сгъваем покрив (със спонсорството на чужд инвеститор).

Министърът влезе и в друга роля – той пуска страхотна музика, коментира песни и албуми. Той сподели пред Елена Розберг, че има огромна колекция от плочи и дискове – над 8 000 бройки!

Ключови думи: