преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Korpiklaani с концерт в България на 1 ноември

Организаторът официално потвърди събитието

Публикувано на 13 Юли 2015
Korpiklaani с концерт в България на 1 ноември

Предстои зимен празник за феновете на фолк метъла! Организаторът на концерта BGTSC официално потвърди пристигането на финландските фолк метъл веселяци Korpiklaani и специалните им гости - езичниците от Arkona!

Събитието ще се състои на 1 ноември тази година в столичния клуб Mixtape 5 от 19:00 часа, част е от източно-европейското турне на двете банди. Освен песни от последните творби на двете групи, концертът ще е своеобразен Best Off, на който ще чуем хитове като „Vodka”, „Wooden Pints”, „Beer Beer”, „Keep On Gallopig” и „Tequila” на Korpiklaani,  „Liki Bessmertnykh Bogov”, „Goi Rode, Goi!”, „Yarilo”, „Slava, Rus” и „Stenka na Stenku” на Arkona.

А ето какво споделиха от лагера на Korpiklaani: „Много сме развълнувани да обявим това източноевропейско турне заедно с добрите ни стари приятели Arkona. Нямаме търпение да свирим за първи път в някои страни, например Гърция и Албания. Нека балканското парти започне!”.

Не пропускайте най-веселото метъл шоу за тази година!  

Билети се продават от днес тук, в мрежата на EVENTIM в цялата страна

В момента и до 12:00 часа на 15 юли цената на билетите ще е 35 лева. След това, до деня на концерта, ще се продават по 40 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 50 лева.

*Клубът не работи с резервации

**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на още подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!  

Ключови думи: