преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Korn подготвят „по-тежка” нова музика

Брайън „Хед” Уелч сподели, че от дълго време никой не е чувал по-тежък Korn

Публикувано на 06 Август 2015
Korn подготвят „по-тежка” нова музика

Korn отново работят по нова музика! Китаристът Брайън „Хед” Уелч сподели в интервю за новия материал - „...от дълго време никой не е чувал по-тежка музика от Korn”.

Уелч официално се завърна в Korn през 2013 година, след като прекара осем години извън групата. Той допринесе за създаването на 11-ия албум на бандата „The Paradigm Shift”.

„Започнахме преди няколко седмици и имаме доста идеи, така че върви бързо”, сподели Уелч. „Звучи опасно тежък. Имам предвид, че ние сме наистина доволни от това, което се случва. Искаме всички да са щастливи с албума...Но, да, ще излезе по-тежка музика, отколкото някой е чувал от Korn от дълго време насам. А началните етапи са доказателство за това за мен. Така че, развълнуван съм!”

Уелч сподели мисли и за предстоящата си книга – „With My Eyes Wide Open”, която трябва да се появи през следващата година. „Наистина е забавна книга, а после става много дълбока. Първата част изглежда забавна, а после започваме да дълбаем в някои неща. За скритите години, когато напуснах Korn и цялата лудост и глупост през която преминах. Но после пак идват забавните времена, като отглеждането на дъщеря ми, а после и събирането с Korn...”

Ключови думи: