преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кори Тейлър разкри, че Slipknot могат да издадат „концептуален“ нов албум

Междувременно той представи акустична версия към соло парчето „Samantha's Gone“

Публикувано на 11 Март 2021
Кори Тейлър разкри, че Slipknot могат да издадат „концептуален“ нов албум

Кори Тейлър сподели през миналия месец, че Slipknot подготвят „нещо масивно“, като е много вероятно той вече да обяви какво е това в свое ново интервю. Музикантът разкри, че Slipknot могат да издадат „концептуален“ албум.

„Не мога да споделя много за това, но мога да кажа, че в момента събираме голямо количество материал. Аз и Клоунът наскоро говорихме за наистина много готин проект, стига да можем да го направим. Има шанс да бъде нещо концептуално, ако го направим по правилния начин. Музиката е чудесна, разширява основата, която поставихме с „We Are Not Your Kind“ и по някакъв начин разцъфтява оттам“, каза Кори Тейлър и допълни – „Великото е, че не е само това, но има всичко, което се очаква от един проект на Slipknot – тежките неща, мрачните, мелодичните, странните...имаме толкова много вкусове, с които можем да се заиграем в момента. Засега миксираме, съчетаваме и искаме да видим какво ще ни развълнува“.

Междувременно музикантът представи акустична версия към своя соло сингъл – „Samantha's Gone“, която можете да чуете тук:

Ключови думи: