преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кори Тейлър: „Поп музиката е обидна”

Фронтменът на Slipknot и Stone Sour говори по въпроса пред Loudwire

Публикувано на 05 Август 2015
Кори Тейлър: „Поп музиката е обидна”

Съвременната поп музиката разчита на продукти като Auto-Tune, песни, композирани от екипи текстописци за вънешн артист, множество шоупрограми. Вокалистът на Slipknot и Stone Sour Кори Тейлър знае това добре, поради което той смята, че поп музиката днес просто е „обидна”.

„Имам чувството, че съм ужилен от 1 000 пчели едновременно”, заяви той за общия пейзаж в музикалната индустрия в наши дни. „Музиката дотолкова е минала през процесори, бийтовете са коригирани, толкова е консервирана и безжизнена. Можеш спокойно да слушаш наместо това шибано парче дърво. Притеснява ме, защото аз хвърлям толкова много от себе си във всичко това, което правя. Влагам толкова в музиката, кървя за нея, умирам за нея всяка шибана нощ. Да гледам всички тези хора...най-общо да оставят компютър да поеме процеса и да върши цялата работа, ми се струва обидно за всеки, който има повече талант и по-малко внимание”.

Кори Тейлър има какво още да каже по темата. Затова можем да се обърнем към неговата нова книга „You’re Making Me Hate You”.

Ключови думи: