преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кори Тейлър от Slipknot за раздялата с Джой Джордисън

„Той е на място в живота си, където нас ни няма”, заяви вокалистът на бандата

Публикувано на 17 Септември 2014
Кори Тейлър от Slipknot за раздялата с Джой Джордисън

Все още не са ясни точни причини за раздялата между барабаниста Джой Джордисън и Slipknot, но фронтменът Кори Тейлър разкри повече за случилото се в бандата пред Metal Hammer.


„Не мога да говоря много за това, защото преминаваме през легализирането на всичко точно сега, но взаимоотношенията ни стигнаха до разклонение, в което единият тръгва в едната посока, а ти тръгваш в другата”, обясни Тейлър. „Опитай, ако можеш, да тръгнеш едновремено в своята посока и в другата, в някакъв момент просто трябва да се насочиш в посоката, която работи за теб. Казвам това в най-широк контекст с респект към Джой. За да го обобщя – това беше едно от най-трудните решения, които сме вземали някога.”


Вокалистът на Slipknot сподели, че членовете на групата са много щастливи в момента и се надяват, че и Джой Джордисън е щастлив. „Познавам го от 91-ва година, а това беше преди да сме в разни банди заедно. Той е невероятно талантлив...просто е на място в живота си, в момента, където нас ни няма... най-меко казано.”


Тейлър не отговори директно дали проблемите на Джордисън са свързани с наркотици, но призна, че не е говорил с него от известно време.

„Не е защото не го обичам или защото не ми липсва. Болезнено е. Ние говорим за него през цялото време, но дали той ни липсва или ни липсва старият Джой? Ето до това се стига в крайна сметка. Просто е шибан срам”, каза още фронтменът на Slipknot. 

Ключови думи: