преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Конкурсът Jameson First Shot продължава до 26 ноември

Огромният интерес към  надпреварата осигурява допълнително време за участие на българските кандидати за кино репортер

Публикувано на 07 Ноември 2012
Конкурсът Jameson First Shot продължава до 26 ноември

Глобалният конкурс за сценарий Jameson first Shot, организиран от JAMESON IRISH WHISKEY и филмовото студио на Кевин Спейси навлиза в решаващата си фаза. Млади сценаристи и режисьори от Русия, САЩ и Южна Африка продължават да изпращат своите творби с надеждата да бъдат избрани от голямата звезда, за да осъществят своя проект в меката на световното кино, Лос Анджелис, където се намира и прочутата филмова работилница Trigger Street Productions.
 
Едновременно, само в България, продължава приемането на заявки за участие в надпреварата за избор на кино репортер, който през 2013 буквално ще обиколи света като единствен кореспондент на Jameson First Shot. Срокът за участие вече е удължен до 26 ноември поради засиления интерес от страна на участниците в конкурса за сценарий. Това означава, че и у нас, всеки желаещ да се включи в борбата за място на снимачната площадка в Лос Анджелис все още може да го направи като посети официалната страница на инициативата – jfs.btv.bg. Там очакваме вашите видео или текстови коментари-ревюта за трите миналогодишни филма-победители в конкурса.
 
Журито напомня на всички участници, че владеенето на Английски език е задължително,  както и възрастовото ограничение от минимум навършени 25 години за всеки кандидат. Големият победител ще има уникалната възможност да пътува освен до Лос Анджелис и до Ню Йорк, Москва и Йоханесбург, където ще има удоволствието да посети премиерите на бъдещите филми-победители в конкурса. В компанията на Кевин Спейси и Уилям Дефо, българският избраник ще може да се докосне до магията на голямото кино и ще получи достъп до две от най-големите имена в индустрията, от които ще трябва да вземе поредица от интервюта.


Бъдещият кино-репортер трябва да вижда повече от очевидното, да притежава  богата кино култура и да поднесе  гледната си точка в атрактивна форма. Журито – Георги Тошев, Теодора Василева и Драго Шолев съветват бъдещите участници да подходят с вдъхновение, желание и въображение. Най-интересното тепърва предстои!


За  участие и повече информация за конкурса, моля посетете: jfs.btv.bg

 

 

 

Ключови думи: