преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концертът на Thin Lizzy наближава!

   Този петък е концертът на една от най-страхотните класически рок групи на световната музика - Thin Lizzy! Събитието ще се състои в зала 1 на НДК от 20ч.

Публикувано на 29 Септември 2008
Концертът на Thin Lizzy наближава!
   Този петък е концертът на една от най-страхотните класически рок групи на световната музика - Thin Lizzy! Събитието ще се състои в зала 1 на НДК от 20ч.
   Преди по-малко от месец, звездите издадоха уникален концертен албум-трибют ,,UK Tour '75", посветен на легендарния вокал на групата Фил Линът. Албумът е записан на 21 Ноември 1975г. на концерт в Дерби, по време на легендарното турне Fighting Tour и отразява един от най-силните периоди в кариерата на Thin Lizzy. Колекционерският албум е изцяло ремастериран и издаден в луксозен пакет заедно с уникални записи от саунд-чек сесията преди концерта и книжка от 20 страници с редки, непубликувани до сега  снимки на групата.  
    В подкрепа на трибютния ,,UK Tour '75" групата тръгна на европейско турне, което за щастие на всички български фенове ще премине и през нашата страна на 3 октомври. Турнето обхваща 12 държави, сред които Германия, Русия, Хърватска, Полша, Великобритания и други. На концерта си в София групата ще изпълни някои от най-силните си хитове, станали емблема на цяло поколение меломани - The Boys Are Back In Town, Whiskey In The Jar, Sha La La, Rosalie, Cowboy Song и много други.
     Все още се очаква групата да потвърди датата на пристигането си в България, когато ще бъде настанена заедно със своя 14-членен екип в петзвезден столичен хотел. Thin Lizzy са поръчали в менюто им за вечеря да присъства телешки стек с боровинки, прясна градиснка салата и местни специалитети. Музикантите от групата са почитатели на отлежалото ирландско уиски и хубавото калифорнийско червено вино, които присъстват в изискванията им за напитки.
     Интересът за концерта на Thin Lizzy в България е огромен, но билети за шоуто все още могат да бъдат закупени на цени от 20 до 50 лева в касите на Тикетпро в цялата страна, билетен център НДК и онлайн на адрес www.ticketpro.bg. 
Ключови думи: