преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концертът на Sodom и Grave Digger - разбиващата метъл събота!

    Ден след шоуто на Sepultura в София, немските метъл класици Sodom и Grave Digger разбиха пълната зала "Христо Ботев".

Публикувано на 09 Февруари 2009
Концертът на Sodom и Grave Digger - разбиващата метъл събота!
    Ден след шоуто на Sepultura в София, немските метъл класици Sodom и Grave Digger разбиха пълната зала "Христо Ботев". Концертът в събота, с участието и на българските групи Гранулом и Symbolic, беше истинско показно за това как трябва да изглежда едно яростно метъл събитие.

    А яростта не е напуснала Том, Боби и Бернд, както разбрахме още в петък, когато Sodom гостуваха в студиото на Z-Rock (снимки тук). На концерта бандата направи и от старите, и от по-новите парчета, а Том Ейнджълрипър каза, че идването им в България е като завръщане у дома.

    Grave Digger наблегнаха на актуалния си албум "Ballads of a Hangman", излязъл през януари, и предложиха един махащ главата сет, изпълнен с енергия и мощ. Дивият пауър метъл на Grave Digger звучи още по-добре, откакто в бандата има две соло китари.

    Трябва да се отбележи и перфектният звук по време на изпълненията на всички групи - нещо доста трудно за постигане в зала "Христо Ботев". Похвалите отиват към организаторите от АРТ БГ, които сбъднаха мечтата на няколко хиляди фена да отидат на един качествен и здрав лайв. 
Ключови думи: