преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концертът на Misfits през август се отменя

Бандата е отменила всички европейски дати през този месец

Публикувано на 19 Май 2016
Концертът на Misfits през август се отменя

Организаторите на концерта на Misfits у нас обявиха, че планираното шоу се отменя.

„Преди няколко дни получихме известие от агенцията-представител на групата, че Misfits отменят всички европейски дати през месец август по семейни причини. Последвалите усилия от наша страна да запазим или пренасочим датата, останаха безрезултатни.

Притежателите на вече закупени билети за отмененото събитие могат да възстановят стойността им от 19.05.2016г. до 19.08.2016г. на касите на Евентим БГ, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Евентим БГ:

-  С кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще ви се възстанови сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

- С наложен платеж или по банков път, моля изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да се възстанови сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивенитм БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември"58, където ще ви се възстанови сумата в брой.

Съжаляваме за причиненото неудобство и разочарование!“ 

Ключови думи: