преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концертът на Клас се мести в друга зала

След 19 годишно отсъствие от сцената, българската ню уейв легенда се завръща с концерт в Интер Експо Център на 19 април 2013

Публикувано на 04 Февруари 2013
Концертът на Клас се мести в друга зала

Дългоочакваният концерт на група Клас на 19 април 2013 ще се проведе в Зала 4 на Интер Експо Център, вместо в първоначално обявената зала Фестивална.
 
В следващите четири месеца зала Фестивална ще бъде заета за снимки на телевизионнo предaване и няма да може да бъде използвана за концерти и други събития през пролетта. Ето защо група Клас реши да премести събитието в Зала 4 на Интер Експо Център (булевард Цариградско шосе 147).

Както вече беше обявено, на 19 април 2013 г. българската ню уейв легенда Клас ще се събере за първия си самостоятелен концерт след 19 годишна пауза. Това ще е и първата официална изява на живо след събитията "Улица Нов живот", посветени на Димитър Воев , които се проведоха в София през октомври миналата година.
 
На 19 април Клас ще изпълнят най-големите си хитове като “Река си ти”, “Чай”, “Госпожа Емилия” и др. от трите си издадени албума, както и няколко песни от новия си албум, който предстои да излезе до края на годината. 
 
"В процеса на работа започнахме да установяваме, че все повече хора се чудят дали някога отново ще ни видят на сцената. И най-сетне дойде един удобен повод да го направим" – казва Иван Градинаров, един от създателите на бандата. 


Закупените досега билети за концерта на група Клас ще важат за новата зала без нужда от презаверка!

Ключови думи: