преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концертът на Insomnium в София се отменя за неопределено време

Бандата отменя цялото източноевропейско турне

Публикувано на 21 Август 2015
Концертът на Insomnium в София се отменя за неопределено време

Преди два дни Insomnium разпространиха съобщение, че са принудени да отменят предстоящото си източноевропейско турне. Причината е заболяване в семейството на басистът/вокалист на групата Нило Севанен, който трябва да остане за неопределено време заедно с тях. При създалата се ситуация групата няма избор, освен да отмени датите, сред които е и концерта у нас на 14 октомври. Insomnium се надяват, че в бъдеще ще успеят да пренасрочат отменените събития, но към момента за това потвърждение няма. По долу прилагаме отново оригиналното изявление на групата.  

Организаторите от BGTSC предлагат следните варианти:

1. От 24-ти август (понеделник) до 24 ноември (включително) можете да върнете билетите си на местата от които са закупени. В случай на трудности или нужда от помощ използвайте адреса на нашите партньори [email protected]
2. Можете да използвате билетите без допълнителна заверка за фестивалната вечер с  MARDUK, SVART CROWN, Crest Of Darkness, Bio-Cancer и Saratan, която ще се проведе на 22 октомври в клуб Mixtape 5, София.
3. Можете да използвате билетите без допълнителна заверка за концерта на RAGE по случай 20 годишнината от издаването на албума „Black in Mind” , който ще се проведе на 29 ноември в клуб Mixtape 5, София.

 

Ключови думи: