преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концертът на Девин Таунзънд в София отново е отложен

Този път за 2022-а

Публикувано на 01 Април 2021
Концертът на Девин Таунзънд в София отново е отложен

Концертът на Девин Таунзънд в София беше отложен отново. Шоуто в клуб *MIXTAPE* вече беше преместено веднъж, след установяването на мерките срещу Ковид-19, обхванали планетата през пролетта на миналата година, съобщават организаторите.

И новата дата, 6 юни 2021, се оказва напълно невъзможна, както и цялата поредица концерти на Девин Таунзънд в Европа през юни, които се отлагат за следващата година.  

Точната дата на шоуто в София предстои да бъде обявена!!!

Всички билети за нея ще важат без допълнителна заверка, междувременно, в случай, че това не е удобно за вас, можете да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и www.EpayGo.bg и да получите парите си обратно.

ВНИМАНИЕ - билети могат да бъдат върнати от 5 април (понеделник) до 30 юни тази година!

ВАЖНО - за закупените билети от системата на EpayGo и EasyPay:

1. Закупени онлайн билети се възстановяват по банковата карта, от която е направено плащането, САМО при заявка от платеца, като е необходимо да се посочи имейла, с който е извършено плащането на [email protected]

2. Закупени на каса билети се възстановяват САМО на касата, на която е направено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод. 

Ключови думи: