преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концертът на Annihilator у нас е отложен за седемнайсети ноември следващата година

Траш метъл бандата отложи турнето си

Публикувано на 01 Октомври 2018
Концертът на Annihilator у нас е отложен за седемнайсети ноември следващата година

Планираният концерт на Annihilator у нас ще се състои година по-късно, а мястото си остава същото - клуб Joy Station. Както обясни наскоро Jeff Waters във видео обръщение към своите фенове, отлагането на цялото турне се налага заради починалия наскоро легендарен екс вокалист Randy Rampage, както и заради проблеми с документите на Jeff, които трябва да получи от властите във Великобритания. Междувременно бандата обещава съвсем нов убийствен албум, който феновете догодина ще имат удоволствието да слушат на живо наред с класиките на бандата, парчета от актуалната последна продукция „For The Demented”, както и трибют към Randy Rampage. Концертът в София на 17 ноември 2019 година се организира от Loud Concerts.

Билетите за третото шоу на бандата у нас са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна.

Цената на билет е 40 лева, а в деня на концерта - 50 лева.

Закупените вече билети за концерта ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Феновете, за които новата дата 17 ноември 2019 е неудобна, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

Краен срок за връщане на билетите 01.11.2018 година.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Начало на шоуто на Annihilator на 17 ноември 2019 година в клуб Joy Station е с начало 20 часа.

Ключови думи: