преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концерт на U.D.O. в България на Нова година!

  Пионерите на германския хеви метъл - U.D.O. - пристигат у нас за концерт на 31-ви декември по покана на oбщина Каварна и Жокер медиа.

Публикувано на 13 Октомври 2008
Концерт на U.D.O. в България на Нова година!
  Пионерите на германския хеви метъл - U.D.O. - пристигат у нас за концерт на 31-ви декември по покана на oбщина Каварна и Жокер медиа. Класическите метъли ще стъпят в родната столица на Рока, водени от основателя си - емблематичния Удо Диркшнайдер.

  В навечерието на новата година, легендите ще свирят парчета от последния си, четиринадесети албум "Mastercutor", който излезе в края на миналата година.
  Самият Удо ще стъпи в България за четвърти път, след като за последно беше в Кавaрна през 2005г. Тогава хер Диркшнайдер и колегите му станаха почетни граждани на Каварна, а концертът беше наистина исторически, защото бе и последен в кариерата на Accept.
  Според традицията, въведена от кмета Цонко Цонев, новогодишният празник в Каварна трябва да е оглавен от присъствието на поне една световна Рок звезда. До сега на новогодишното хоро са се хващали Глен Хюз и Джон Лоутън (в навечерието на 2006г) и Рони Джеймс Дио (в навечерието на 2007г). Миналогодишната еуфория беше подкрепена мощно от HolyHell и Saxon, а специални гости бяха самите Джоуи Дe Майо и Ерик Адамс от Manowar.

И тази година достъпът до новогодишния концерт ще е безплатен. 
Ключови думи: