преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концерт на Балканджи и Khanъ ще се състои на осми ноември

Събитието ще се проведе в столичния клуб „Mixtape 5“ от 19 часа

Публикувано на 02 Октомври 2018
Концерт на Балканджи и Khanъ ще се състои на осми ноември

Живата легенда на българската фолк-рок сцена БАЛКАНДЖИ и специалните им гости KHANЪ ще направят съвместен концерт на осми ноември тази година в столичния клуб „MIXTAPE 5“ от 19:00 часа.
БАЛКАНДЖИ е група създадена през есента на 1999 година и от тогава до сега е печелила конкурси за авторска песен, делила е сцени с имена като Култур Шок и Haggard, участвала е в  знакови фестивали като „Spirit Of Bоurgas“ и „Wrong Fest“.
 
БАЛКАНДЖИ се „завърнаха“ преди две години с голям и напълно разпродаден концерт, както и с  новите песни “Камене”, “Бела девойка” и “Дириндака дака”. Последваха радио участия, разпродаден концерт и усилена работа по възраждането на групата – нова визия, нов видеоклип, нова музика.

KHANЪ (“Кан”) са създадени през 2009 година и досега са сред най-активните български групи. Основната идея на музикалния проект е да съчетава тежък и модерен метъл с български фолклорни мотиви, което Khanъ сами определят като  фолккор (folkcore).

Групата има издадено ЕР „Правда” (2015) и албум „Знамение” (2016), които утвърждават Khanъ като водеща банда в българския ъндърграунд.

Предстои изключителна вечер, в която  завладяващите  ритми на родния фолклор ще звучат примесени с класически рок и модерен метъл. Вечер, в която спиращите дъха хорови многогласия и мелодии на кавал, гъдулка и тамбура ще са неизменна част от този народен празник.

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Ключови думи: