преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Koffin Kats в The Box!

Култовата банда The Koffin Kats ще свири в столичния клуб The Box в неделя - 19 юли по покана на Строежа и The Smugglers Collective.

Публикувано на 17 Юли 2009
Koffin Kats в The Box!
Култовата банда The Koffin Kats ще свири в столичния клуб The Box в неделя - 19 юли по покана на Строежа и The Smugglers Collective. Билетите са на ценаот 10 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream и в клубСтроежа. Броят им е ограничен до 250. Концертът у нас е част от европейското турне на групата.
Преди триото да се качи на сцената , DJ-те от The Smugglers Collective ще подгреят с взривоопасен сет от най-добрите псайкобили и рокабили хитове.
The Koffin Kats са се утвърдили като водеща псайкобили група в Щатите, след множество концерти с едни от най-големите имена в жанра като Mad Sin, Nekromantix, Zombie Ghost Train и The Meteors.
Групата не се ограничава в точно определен жанр, но твърдо вярва в рокендрол духа, суровата му енегия и бунтарщината. Влиянията им се проявяват в групи като Stray Cats, The Quakes, Alice Cooper и Motley Crue, но не спират до там. Звукът на The Koffin Kats е всичко друго, но не и нормален.
Чуй повече на  http://www.myspace.com/koffinkats
Ключови думи: